Välkommen till Fabriken

Tarbys Fabrik ligger i centrala Västerås och hit är du alltid välkomnen. Eftersom mitt liv ser väldigt olika ut i perioder finns inga fasta öppettider. Under kontakt ser du hur det ser ut just nu! Annars så kan du smsa mig så bestämmer vi en tid som passar!

Jag erbjuder även visningskvällar då du och dina vänner får chansen att bli riktigt bortskämda med vin, tilltugg, mys och visning av Fabrikens smycken.

Vill du fira någon speciell är ni välkomna till Fabriken så ser vi till att skämma bort henne/honom ordentligt! Hela sällskapet tillsammans tillverkar ett armband till den som fyller år, ska gifta sig eller helt enkelt bara förtjänar att bli firad!

Jag anordnar också kurser i silversmide i små grupper.

Fabriken är flexibel så hör gärna av dig om du har några önskemål för något specialevenemang.
Ring på 073-835 86 83 eller maila till info@tarbysfabrik.se för att boka.

Alster och recensioner från kurser

”Tack rara underbara pedagogiska Bea!! Vilken upplevelse… Både stresshanteringsmässigt men framför allt att få lära sig så mycket på så kort tid!!”
Lollo Kursdeltagare
”Jag tyckte det var en väldigt trevlig kurs med supertrevlig lärare. Kom hem med jättefina smycken som jag aldrig hade trott mig om att kunna tillverka.”
Annika Rymark Kursdeltagare
”En jättehärlig helgkurs med tjejgänget !! Efter många skratt, stånk o stön med att såga, fila, löda o putsa så plötsligt händer det !!! Allt blev JÄTTEFINT…”
Agneta Larsson Kursdeltagare
”Annorlunda lucia som ger mersmak. Vilken duktig och kunnig lärare vi har i Bea! Tack goa du, nu laddar vi för en ny härlig och inspirerande dag med silversmide!”
Åsa Green Kursdeltagare
firas2
firas4
firas3
firas1

Firas i Fabriken!

Att besöka Fabriken under en möhippa eller för att ge en speciell upplevelse och present till någon som fyller år, är väldigt populärt. Fabriken är ett mysigt ställe där den ni vill fira får tillverka sitt eget länkarmband och alla vänner får var sin liten rund berlock där de stämplar in en valfri kort text som ett fint meddelande. Dessa fästs sedan på länkarmbandet och hon får förutom dagen ett fint minne med sig som varar hela livet.

Stor TACK för igår!! Det var så hilma trevligt, roligt och mysigt! Alla var så nöjda och de tyckte det var så kul att stansa, putsa och dona med sina berlocker. Och Karin fick ett riktigt vackert armband. De tyckte du var så proffsig, hjälpsam och trevlig och jag kan bara hålla med!

Lokalen är av sådan modell att man känner sig hemma och helst inte vill gå därifrån. Idealisk för att dricka bubbel, äta något, prata, skratta, lyssna på musik, dansa eller sjunka ner i soffan medan man väntar på sin tur. Är det en man/kille ni vill fira kanske inte ett länkarmband står högst på önskelistan, då kan ni istället välja ett annat fint smycke att tillsammans tillverka till er king of the day.

Evenemanget tar ca tre timmar och kostar 3500kr inkl armband.

Visningskväll i Fabriken!

Ta med några vänner och kom till Fabriken för en avslappnad kväll i Svarta rummets soffor. Jag bjuder på vin och tilltugg samtidigt som du får se vad Tarbys Fabrik har att erbjuda. Blir du sugen får du möjlighet att tillsammans med mig designa ditt alldeles egna och unika smycke. Visningen är helt gratis och tar mellan två och tre timmar beroende på hur många och pratglada ni är. Jag kan ta emot mellan fem och 15 personer åt gången.
Jag bjuder på en trevlig kväll, utan köpkrav!

1
3
visning2
kurs1
kurs2
kurs3
kurs4
kurs5

Kurser i silversmide

Jag anordnar kurser i silversmide både på kvällar och helger beroende på efterfrågan. Antingen kommer du själv eller drar ihop en grupp av vänner och/eller familj och gör en helhelg av det! Inga förkunskaper behövs och eftersom varje grupp är så liten (max fem personer) kan kompetensnivån mellan deltagarna variera utan problem.

Oavsett om du är total nybörjare eller har många års erfarenhet i ryggsäcken, kan jag garantera att du stolt kommer gå hem med några egendesignade och snygga smycken, nya kunskaper och framförallt ett stort leende på läpparna. En helg eller kväll bara för dig i Fabrikens lokaler, med total fokus på hantverk, är som balsam för själen.

 • Helgkurs
 • 1500 kr
 • Material tillkommer på priset
 • Skapa mellan 3-4 egna smycken
 • Ha roligt
 • Lörd & Sönd 2x5 timmar
 • Maila oss vid frågor
 • Kvällskurs
 • 600 kr
 • Material tillkommer på priset
 • Skapa mellan 1-2 egna smycken
 • Ha roligt
 • 4 timmars kurs
 • Maila oss vid frågor

Intresseanmälan

Ditt namn

Ditt telefonnummer

Din email

Typ av kurs
Kvällskurs
Helgkurs
Annan

Övriga frågor