Första delmålet avklarades här på Bali!

IMG_9140

Jag vågar knappt säga att det …men jag har lagt in alla produkter på hemsidan. Kan inte tro att det är sant, men NU ÄR ALLA PRODUKTER INNE!! Gah!!
Åkte ifrån Singapore till Bali i fredags och hamnade på ett hotell en bit upp från Kuta beach. Hade hört att den stranden inte var något att ha, så jag tänkte bara vila för natten. Ännu en gång lyckades jag komma åt bra wifi dock och när jag vaknade morgonen efter mellan vita lakan i min king size bed under ett fluffigt täcke (första gången på en månad!) med halsont, så bestämde jag mig helt enkelt för att stanna en natt till. Vilket sen blev ännu en. Och eftersom solen inte varit framme sen dess har jag spenderat dagarna med att sitta här under täcket och titta (lyssna) på TV, lägga in produkter, äta vattenmelon och tagit några glasspauser och upptäckarpromenader med Kim och Frida som bor i rummet bredvid. Riktigt lyxlirarliv!!

Igår kväll letade jag förvirrat igenom de sista bilderna i mina mappar och insåg …jag är klar. Va?! Jag är klar!! Alla produkter är inne nu! Har inga bra bilder på örhängen med träkulor på eftersom jag sålt alla efter hand jag har gjort dem, så det få bli en liten session med tillverkning, fotografering och insättning på sidan sen när jag kommer hem. Och så har jag ju upptäckt en del som jag inte har foto på, en del som fotats dålig osv som jag behöver komplettera. Men den stora grunden är helt enkelt lagd nu. Magiskt.
Så. Igår när jag var klar gick jag med adrenalinet pumandes och knackade på hos Frida och Kim och fick två feta high fives och sen firade vi med att äta ”tapas” (kakor, ost, melon, godis, nötter och juice) på deras säng. När jag gick och handlade var jag nära att köpa bubbel, det är alltid viktigt att fira sina små delmål. Men jag hade inte tillräcklig med pengar med mig och kände mig ändå tillräckligt bubbligt lycklig. Så jag siktar på bubbel, eller i alla fall en liten skön fylla, vid nästa delmål. När alla produkter har strukturerats upp och fått namn och text.
Innan jag satte igång att mata in produkterna kändes det överväldigande. Så många bilder och så mycket att tänka på. Jag sköt på det så länge jag kunde och gjorde en massa annat pickel runtom till hemsidan. Men ni vet ju alla hur man äter en elefant. En tugga i taget. Så till sist kunde jag inte skjuta på det länge, det var bara att sätta igång. Nu är jag proppmätt för ett tag framöver och behöver komma tillbaks till nuet en stund. Egentligen har jag öset kvar i kroppen och skulle faktiskt kunna ligga några dagar till i den här härliga sängen och få ännu mer gjort, men jag måste ut och leva lite emellan. Och idag skiner solen igen, så den här kroppen ska efter en vecka inomhus få lite solsken, saltvatten och ljummen vind på sig.
Väskan är packad, kroppen är duschad, magen har fått kaffe och det är dags att checka ut. Ska lämna ryggsäcken i receptionen och gå till en liten affär i närheten först som säljer träpärlor i jätteförpackningar och annat spännande. Dyrt att skicka härifrån också (som på Boracay), så tyvärr kan jag inte köpa de fina pärlorna i sten som hade blivit grymma armband till killar som är så poppis nu. Får hoppas på fina stenar och billigt porto i Kuala Lumpur istället, sista stället jag besöker innan hemfärd. Annars har jag 12 kilo kvar att kunna pula ner i väskan, och stark är jag, så det ska nog inte bli några problem.

 

 

Ship shop, I am off!

 

Beatrice Tarby