Leveransadress:

Sturegatan 17b
722 13 Västerås
Sverige

Ring oss:

073-835 86 83

Besöksadress

Knutsgatan
722 14 Västerås
Sverige

Mail:

info@tarbysfabrik.se

Skriv till oss!

Ditt namn *

Din epost*

Ämne

Ditt meddelande

P.g.a. varierande arbetstider under året har jag inga speciella öppettider, maila, ring eller sms:a mig så bestämmer vi en tid att mötas upp i Fabriken.

Följ Tarbys Fabrik på facebook

Jubiléumserbjudande!
IDAG FIRAR FABRIKEN 10 ÅR!! 💍🤩🥂🍾
Ringen ”Bob” har funnits med sen start. Köp din för 500 kr (ord.pris 900 kr), erbjudandet gäller t.o.m. fredag! Bestäm text själv (som alltid!). Beställ här:
www.tarbysfabrik.se/produkt/3x3-mm-ringar/

Dela gärna!! 👌🏽
... Se MerSe Mindre

Tre år gammalt julrim!

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152509343346596&id=173031226595&substory_index=0
... Se MerSe Mindre

Ute är det mörkt och kallt, men här i Fabriken har jag allt. Julmusik, pepparkakor och fokus, hyacinter, julstjärnor men så här års ingen krokus. Jag sågar, hamrar, borrar och löder, polerar så noga att fingrarna blöder. Packar dem i påsar med silkespapper i, ja herregud vad jag så här års får stå i! Skriver fakturor och prutar själv ganska hårt, tänk att ta betalt ska vara så svårt! Kunderna väntar på smyckena sina och själv klurar jag på vad jag ska ge till de mina. Strumpor, hundmat och en resa till Moskva? Ja det tror jag nog de skulle tycka var bra! Snart är den intensiva julperioden över, och jag har med mitt slit tjänat bra med klöver. Visst finns det ett pris jag får betala, för att sitta här i Fabriken och mala. Blåsor, nackont och ständig trötthet, men att smida är ändå det bästa jag vet. Jag längtar till solsken, värme och barfotadagar, ta dagen som den kommer och göra det jag behagar. Det kommer snart, inte lång tid kvar, tiden med sovmorgnar och oändliga dar. Tack och GOD JUL alla som följer min sida, nästa år då jävlar ska jag snygga saker smida!!

För precis ett år sedan var jag i Kapstaden och fotograferade smycken. Längtar knappt tillbaks alls faktiskt. Regn och mörker har ju sin charm. 🙄 ... Se MerSe Mindre