LAGERRENSNING! Unna dig nya smycken inför sommaren!

SONY DSC

Hej på er alla!

I höst är det dags igen för vernissage ihop med Matti och Camilla. Vi kör vartannat år och har de gånger vi haft varit Västerås mest besökta. Sist hade vi 600 besökare på bara en enda eftermiddag! Framåt slutet av september planerar vi att ställa ut. Matti Koskinen med tavlor i olja, Camilla Johansson med Vedic art-tavlor och jag med en helt ny kollektion av silversmycken.

Mitt arbete har redan så smått börjat med ihopsamlande, klurande och skissande av idéer till nya smycken. Jag gör en ny kollektion lite då och då, innan har det inte varit så regelbundet, men målet är att göra en ny om året fr.o.m. nu. Förra året slog jag på stort och gjorde 60 nya smycken till 6-årsjubiléet. De har legat i Fabrikens hyllor sedan dess, och utifrån dem som förlaga har kunder beställt sina smycken med sina egna texter. Så. Nu när det är dags för ny kollektion är det dags att rensa bland alla visningssmycken jag har i mina hyllor! Därför kör jag nu en rejäl rea så här innan sommaren, med mellan 20 och 80% rabatt! Här nedan ser ni ett urval, men gå in på albumet ”Lagerrensning” på Tarbys Fabriks hemsida om du är sugen på att fynda. Se här!

P.S. Jag återkommer så klart om plats och dag när datum för vernissage har spikats.

 

Beatrice Tarby