Mina resesmycken!

IMG_9070 (2)

Eftersom jag just nu är i Ubud på Bali och yogar och inte gjort mycket annat senaste veckan finns det inte mycket att rapportera angående hemsidans framfart. Men jag tänkte jag visa er vilka smycken jag valde att ta med mig på den här resan!

Jag vill också passa på att tacka för hjälpen med namngivningen av smyckena! Min initiala tanke var just att döpa dem till länder och städer i världen och hemma, kanske som en liten tanke på mitt forna yrke som geografilärare. Jag var dock fundersam på om de skulle ge oönskade associationer och bad därför om hjälp. Kim som jag skrev om i förra inlägget föreslog samma sak och när jag kastade ut frågan på Fabrikens sida på Facebook kom härligt nog precis samma förslag, men med specifikationen att döpa dem till länder och städer jag rest till och människor jag mött på vägen. Så så får det bli! Vissa har redan namn och jag blandar även upp med ord jag helt enkelt bara gillar (som nedan). Jag har börjat gå igenom gamla inlägg på min resdagbok efter namnjakt, för även om minnet av resorna och människorna ligger varmt i hjärtat, är just namn inte min grej att lagra i hjärnan. Så nu är helt enkelt nästa steg i hemsidans utveckling att flytta runt, namnsätta, beskriva och prissätta alla smycken jag har tjoffat in här. Snart så, börjar det likna nåt!

Här har ni alltså de smycken jag nöter på för tillfället. (Nope, jag är inte förlovad. Men att bära en ”vigselring” när man reser ensam är alltid ett enkelt sätt att få folk att backa när man stöter på någon som är alltför påflugen och/eller närgången). De flesta smyckena sitter på dygnet runt, men örhängena (Hippielife) och armbandet med turkoser (Happy hippie) åker bara på ibland framåt kvällarna när det är dags för middag och avrundning av dagen i solnegången. De flesta av dessa smycken finns under Barfotasmycken, en kollektion av smycken att bära när det är barfotasäsong!

Hoppas ni har det fint där hemma i vårsolen!
Beatrice Tarby