Nya smycken på gång

DSC05939_copy red

Fredag, solsken och äntligen ren igen! Jag har sen jag kom hem i slutet av mars varit ganska chill i Fabriken (och även här som ni märkt). Pysslat med beställningar, gått i min egen lilla värld och inte gjort så mycket väsen av mig. Planen var att kötta fram en ny liten kollektion innan maj var slut, men ibland måste man lyssna på kroppen, själen och framför allt lusten, och det var råkade helt enkelt bli en lite lugnare period (för det var ju så sjuuukt hetsigt på Bali…;) ). Nu har jag dock kommit igång och har just lagt en magisk vecka i Fabriken bakom mig. Långa dagar och bara ett skönt organiserat kaos, totalt flow, göra det jag har lust med i ögonblicket, hög intensitet, bra fokus, skön musik och mycket bra resultat. Jag har fått en del nya smycken gjorda och i skarven mellan sömn och vakenhet på morgnarna börjar jag le och längtar till Fabriken. Ingen superbra kombination med det strålande vädret i och för sig, men jag har tagit luncher i parken, skrubbade bort all smuts i morse efter gymmet och tog en frukost på café iklädd klänning för första gången i år (i Sverige). Efterlängtat!!

Nu inväntar jag min vän Sosso och under eftermiddagen ska vi i solskenet fotografera några av de smycken som klämts fram under veckan. Så. Här ser ni resultatet. Jag har mååånga fler idéer som inte kan vänta till nästa år, så jag återkommer med fler bilder och inlägg. Men håll till godo så länge!

Nu väntar en långhelg i bikini på klippor och på tisdag går jag in i Fabriken och fortsätter med samma intensiva jobbande. Jag längtar redan!

DSC05864_copy red

DSC05887_copy red  DSC05838_copy redDSC05913_copy red2_copy redDSC05851_copyDSC05850_copy redDSC05906_copy redDSC05870_copy redDSC05910_copy redDSC05828_copy red DSC05939_copy red DSC05898_copy red

Beatrice Tarby