PREMIÄR!

IMG_8632

IMG_8627Så där ja, då har jobbet med nya hemsidan fått lite styrfart och jag passar på att skriva mitt första blogginlägg! När jag vaknade i morse fick jag reda på att en av mina bästa vänner för några timmar sedan hade fött sin lilla son, så jag tycker det är en perfekt dag att börja. Välkommen till världen lilla Petter! <3

 
Jag sitter just nu under bar himmel, med utsikt över havet och horisonten på restaurangen till mitt hotell som ligger på en strand i Mindoro, Filippinerna. Arbetet med nya hemsidan (som blir sååå bra!) startade i höstas, vältajmat precis innan julförsäljning, julmarkand, julklappstillverkning och allt ståhej i övrigt som sker innan jul. Killen som byggt sidan, Elias, och jag har jobbat i lite ryck sen dess och nu är det en del slutfixande kvar och för min del främst allt jobb med att lägga in alla produkter, namnsätta dem och skriva texter till. Det är ju några, för att underdriva, så jag passade på att åka till värmen och göra det. Bortkastad tid att sitta och nöta hemma i soffan i flera veckor när jag kan förlägga min arbetsplats var jag vill till just det här jobbet. Så det råkade bli Filippinerna (till att börja med).
Elias har varit och är en klippa som bara säger ”det är lugnt, jag löser det” på mina aldrig sinande önskemål och förfrågningar angående olika lösningar till sidan. Och frågar ni mig tycker jag att han har gjort ett helt fantastiskt jobb! Hör av er till mig om ni letar efter en tålmodig och riktigt duktig (både tekniskt och estetiskt) webbdesigner!

Det är fortfarande en hel del kvar att göra på sidan, så man kanske kan se det som en lägenhet under renovering. En del är fint och helt klart, en del saker är under renovering och en del har vi inte ens börjat att bygga på. Så titta gärna runt, som en liten förhandsvisning, men förbered er på märkliga upptäckter här och där (ungefär som att gå runt i en lägenhet under renovering och tänka ”ska de verkligen ha kvar de här gräsliga taperna!?” Troligtvis har vi då inte hunnit börja klistra upp de nya taperna i så fall så att säga. Eller så har vi bara olika smak. Eller så har du dålig smak ;)).

Jag har varit här i snart två veckor och stannar till den 22 april. Minst. Kan bli en liten stund till om pengarna räcker och jag har alldeles för härligt för att komma hem till det svenska klimatet. Men det kliar redan i fingrarna efter att få komma hem och sätta igång att smida igen. En vecka ifrån Fabriken och jag har redan abstinens. Precis som det ska vara.
Hoppas ni har det skönt där hemma och att ni gillar vad ni ser på sidan!

IMG_8612IMG_8609 IMG_8632IMG_8649

Beatrice Tarby